Ohjaus ja opetus

Äänemäessä järjestetään yksilöllistä laskettelunopetusta ja alkeiskursseja. 

 

Äänemäen hiihtokoulusta saat vauhtia rinteisiin, olitpa sitten aloittelija tai jo vähän kokeneempi laskija. Jos mielesi tekee oppia uutta, palautella mieleen vanhoja taitoja tai vaikka kaipaisitkin vain pientä rohkaisua, löytyy hiihtokoulusta etsimäsi vastaus. Järjestämme keväällä 2022 hiihtokouluja suksilla ja LautaWerneri-kursseja, sekä Freestyle koulun jo enemmän laskeneille. Kaikki hiihtokoulun opettajat ovat suorittaneet Suomen Hiihdonopettajat ry:n hiihdonopettajakoulutuksen tai Suomen hiihtokeskusyhdistyksen hiihdonohjaajakoulutuksen..  

Lasten Werneri-kurssit

Suomen Hiihtokeskusyhdistykseen kuuluvissa hiihtokeskuksissa pyörii Wernerin vauhdikas hiihtokoulu! Wernerin tavoitteena on tehdä lapsista monipuolisia lumiliikkujia ja ylläpitää ja kasvattaa lasten innostusta talviurheiluun. Jokaiselle osallistujalle jaetaan oma Werneri-kunniakirja, johon lapsi pääsee keräämään tarroja oppiessaan uutta. Harjoittelu on hauskaa ja mielekästä ja sitä on jännittävää seurata passiin kertyneistä tarroista. Werneri-kursseja järjestetään kysynnän mukaan.

 

Tarjolla olevat kurssit ja opetus kevät 2022

 

LumilautaWerneri 6-12-vuotiaille 

Kurssi on aloitteleville lumilautailijoille suunnattu lautakoulu. Kurssilla lapsi oppii lumilautailun perusteet, mutta sen lisäksi myös erilaisia temppuja ja niksejä. Kurssin jälkeen lapsella on luovat, mutta turvalliset eväät lähteä uuden harrastuksen pariin kerryttämään taitoja entisestään.  

<-- Katso valikosta kevään 2022 opetusajankohdat ja ilmoittautuminen.

 

Hiihdonopetus suksilla (ei ikärajaa):

Lisäksi tarjoamme yksilö- ja pienryhmäopetusta suksilla laskemiseen yhteistyönä Riihivuoren hiihtokeskuksen kanssa. Ota yhteyttä opettajaan valikosta Hiihtokoulu alta. Tunteja pitää kokenut Suomen hiihtoyhdistyksen hiihdonopettajakurssin käynyt ohjaaja. Tarjolla on myös yksilöopetusta lautailusta. Ajankohta sovitaan yhdessä ohjaajan kanssa. 

Keväällä 2022 Freestylekoulu opettaa jo perustaidot omaaville lapsille ja nuorille temppuilutaitoja! Katso lisätietoja valikosta.