ÄÄNEMÄEN KAUSI 2023-2024

11.12.2023

Äänemäki avautuu 16.12.!

Äänemäki päästään avaamaan lauantaina 16.12. Äänemäessä on tapahtunut useampia uudistuksia ja olemmekin koonneet olennaista informaatiota tähän uutiseen. 

Kausikortit 2023 ja hissiportit:

Vanhat kausikortit käyvät vielä vuoden 2023 loppuun. Kaikki uudet kausikortit ja hissiliput myydään Snowcard kortteina (5€). Hissiportit otetaan käyttöön tammikuun alussa, joten huolehdithan, että siihen mennessä olet hankkinut uudelleen ladattavan hissilipun itsellesi.

Uusittu kassajärjestelmä:

Olemme uusineet myös kassajärjestelmämme. Tämä tuo meille uuden opettelua ja mahdollisia ruuhkia ensimmäisiin päiviin. Jos sinulla on vuoden 2023 kausikortti, suosittelemme hankkimaan uuden kausikortin jonain muuna päivänä, kuin avajaispäivänä ja varautumaan pidempään odotusaikaan.

Uusi mäki ja hissi:

Muistutamme rinnesäännöistä jokaista laskettelemaan saapuvaa. Laskethan oman taitotasosi mukaisia rinteitä. Uusin rinne on kolmesta rinteestä helpoin laskettava naruhissirinteen jälkeen. Ensimmäisinä päivinä voi ilmetä jonoja uudella hissillä, sillä vanha hissi otetaan käyttöön vasta hieman myöhemmin huollon vuoksi.


Tervetuloa Äänemäkeen!