Äänemäki uudistuu kaudelle 2023-2024

29.11.2023

Äänemäessä koetaan kaudella 2023-2024 mahtavia uudistuksia! 

Kaudella pääsemme ottamaan käyttöön uuden hissin, sekä kolmannen rinteen. Kolmas rinne on pidempi kuin kaksi muuta rinnettä ja sopii entistä paremmin aloittaville laskijoille. 

Äänemäessä otetaan käyttöön myös Snowcardin hissilippujärjestelmä. Tämä tarkoittaa, että hissiliput uudistuvat etäluettaviksi korteiksi. Kortit luetaan hissiporteilla, jossa laitteet lukevat hissilipun esimerkiksi taskusta. Etäluettavan hissilipun hinta on 5€. Kortti on uudelleen ladattava, joten kortin tallessa pitämällä ei korttia tarvitse hankkia joka laskukerta/vuosi uudelleen. Tulemme avaamaan kauden aikana myös verkkokaupan, josta hissilippujen ostaminen onnistuu Snowcardin kortille mistä päin maailmaa tahansa!

Upeat uudistukset vaativat myös Äänemäen ilmeen päivitystä. Äänemäki tulee saamaan uuden logon ja visuaalisen ilmeen, joka kuvastaa Äänemäen perinteikästä historiaa lähirinteenä. Olemme saamistamme luonnoksista jo niin innoissamme, että voimme luvata rinteeseen myös upeaa uutta "merchia", kuten tarroja ja mahdollisesti myös t-paitoja, sekä huppareita. 


Innolla uutta kautta odottaen,

Äänemäen väki!