Satu Rautiainen ampumasuunnistuksen maailmancupin kokonaiskilpailun kolmas

4.11.2019

Maailmancupin kokonaiskilpailun 3 parasta, Lisa Andersson, SWE (2.), Karin Stenback, SWE (1.), Satu Rautiainen, FIN (3.)
Maailmancupin kokonaiskilpailun 3 parasta, Lisa Andersson, SWE (2.), Karin Stenback, SWE (1.), Satu Rautiainen, FIN (3.)

Suomen ampumasuunnistajat päättivät vuoden 2019 maailmancup-kauden hienosti Tanskan Kööpenhaminassa, missä käytiin ampumasuunnistuksen maailmancupin päätösosakilpailut. Ohjelmassa oli normaalimatka ja sprintti. Satu saavutti sprintissä hopeaa ja normaalimatkalla hän oli kuudes. Suomen toinen naisedustaja Mari Koivunen sai myös hienosti hopeaa normaalimatkalta ja sprintissä hän oli seitsemäs.

-Sprintti meni tosi hyvin. Juoksu kulki, mutta muutama pieni koukku tuli tehtyä suunnistuksessa. Tiukka ja mukava kisa oli. Normaalimatkalla paikottelussa tuli liikaa virhettä vaikkakin sekin osa-alue on kehittynyt kauden aikana. Kausi on sujunut hyvin ja oon saanu nostettua perustasoa. Toki mitalisijat kansainvälisissä kisoissa vaativat aina onnistumiset jokaisella osa-alueella. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin ja ensi kauteen, Satu kertoi.

Miehissä Antti Iivari nousi maailmancupin kokonaiskilpailun voittoon ja Mikko Hölsö oli toinen. Iivari voitti molemmat päätösosakilpailut ja Hölsölle sijat 3 ja 5.

Tulokset:

Maailmancupin kokonaistulokset