Äänemäki Run 2017

ÄÄNEMÄKI RUN 2017 - polkujuoksukilpailu

 

Äänekoskella Äänemäen laskettelurinteellä lauantaina 23.9.2017 KLO 11.00

 

Äänemäki Run 2017 on järjestyksessään toinen polkujuoksukilpailu, joka järjestetään Äänemäen laskettelurinteellä. Äänemäki Run tarjoaa juoksijoille erinomaisen haasteen, sillä jokaisen sarjan maali sijaitsee laskettelurinteen päällä. Uutuutena tämän vuotisessa kisassa on "loppukirimaali" jossa jokaiselta juoksijalta kellotetaan reittiajan lisäksi väliaika Äänemäen laskettelurinteen noususta. Voittajille on luvassa hyvät palkinnot ja nopeimman nousuajan kellottaneet saavat myös erikoispalkinnon. Reitit ovat suhteellisen lyhyitä – 5-8-16 km pituisia ja ne kulkevat Äänemäen ympäristössä hyväkulkuisia polkuja pitkin. Maasto on vaihtelevaa ja pääosin varsin nopeakulkuista.

Äänemäki Run soveltuu niin kilpajuoksijoille, kuin aloittelijoillekin. Reitin voi kiertää kilpailumielessä vauhdikkaasti tai vähän rauhallisemmin luonnosta nauttien. Äänemäen kauniit maisemat toivottavatkin jokaisen juoksijan tervetulleeksi!

Tule mukaan hyväntuuliseen urheilutapahtumaan ja koe polkujuoksun hurmos!

Kilpailussa noudatetaan polkujuoksun toimintaperiaatteita ja sääntöjä, jotka on kerrottu tarkemmin kilpailuinfossa.

 

Viralliset kisasivut on avattu ja ilmoittautuminen on pyörähtänyt käyntiin, ilmoittaudu mukaan hyvän tuuliseen juoksutapahtumaan !

ÄÄNEMÄKI RUN 2016!