Harrastetuki

Hae tukea lapsen tai nuoren harrastekustannuksiin


Äänekosken Urheilijoiden viikoittaiseen harrastustoimintaan voi hakea nyt harrastetukea. Haku on jatkuva koko 2023-2024 kauden ajan (elokuu 2023 - toukokuu 2024).


OHJEET HAKUUN


Haku aukeaa 18.8.

Harrastetuella tuemme vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten harrastustoimintaa. Voit hakea tukea alle 17-vuotiaalle lapselle tai nuorelle Äänekosken Urheilijoissa harrastettavaan säännölliseen ja ohjattuun harrastetoimintaan.

Tukea voi hakea matalalla kynnyksellä tulostamalla alla oleva lomakkeen ja täyttämällä sen. Hakemus on vapaamuotoinen. Tulostettuja hakemuksia voi kysyä myös toimistoltamme (aaneku@gmail.com). Harrastetuki voidaan myöntää ennakkoon tai takautuvasti. Jos olet jo maksanut kausimaksun ja haet harrastetukea, liitäthän maksutositteet hakemukseen. Hakemukset käsittelee luottamuksellisesti seuran toiminnanjohtaja hakujärjestyksessä. Hakemus palautetaan seuran postilaatikkoon.


Harrastetukea ei voi hakea välineiden hankintaan tai välinevuokraan.

Haku on jatkuva ja auki niin kauan, kuin tukea on jäljellä. 


Toiminnanjohtaja:

Henna Salonvaara, henna.salonvaara.au@gmail.com, 0449851139

Toimiston osoite/postilaatikko:

KESKUSKATU 34, 44150 ÄÄNEKOSKI


Postilaatikko on Keskuskadun tien varrella (ei rakennuksen pihassa). Varmistathan, että palautat hakemuksen postilaatikkoon, jossa lukee Äänekosken Urheilijat.