Voimistelu

Äänekosken Urheilijat aloittavat syksyllä 2020 3kpl paljon kysyttyjä voimisteluryhmiä!

 

Ryhmät kokoontuvat seuraavasti Koulunmäen UUDESSA SALISSA (tuntikuvaukset alla):

 

4-7v Lasten voimistelukerho: Pe klo 16:00-17:00 RYHMÄ TÄYNNÄ

8v+ voimistelun alkeet: Pe klo 17:00-18:00

8v+ voimistelu alkeisjatko: Pe klo 18:00-19:00 RYHMÄ TÄYNNÄ

 

Ilmoittautuminen auki.! Olethan nopea, ryhmien maksimikoko 15hlö. 

 

Voimistelutuntien hinta: 80/60€ lukukausi, edullisempi hinta ÄU:n muissa ryhmissä käyville sisältäen ohjauksen, ryhmävakuutuksen sekä seuran jäsenyyden. Lukukausimaksu 80/60€ maksetaan syksyllä ja keväällä tai yhdessä erässä syksyllä 160€/120€. Sisaralennus -10€/vuosi. Muistathan mahdollisuuden hakea Liiku seurassa -tukea!

Lisätietoja Henna Salonvaaralta: henna.salonvaara.au@gmail.com/ 044 985 1139

 

Tuntikuvaukset:

 

4-7v Lasten voimistelukerho:

Voimistelu tarjoaa hyvän pohjan lasten terveydelle ja oppimiselle. Lapsilla monet taidoista kehittyvät usein huomaamatta arkielämässä ja leikkiessä. Liikkuessa lapsi harjoittelee ja kehittää motorisia taitojaan, jolloin myös hänen terveytensä, hyvinvointinsa ja toimintakykynsä kehittyvät. Voimistelussa opetetaan monipuolisesti tarvittavia havaintomotorisia ja motorisia perustaitoja.Tunnit koostuvat leikeistä ja voimisteluharjoitteista, joita tehdään yksin, pareittain ja ryhmässä. Tunneilla harjoitellaan voimistelun perusliikkeitä, kuten kuperkeikkaa eteen- ja taaksepäin. Tunnille ovat tervetulleita kaikki voimistelusta kiinnostuneet ja tunti sopii myös hyvin toisen lajin kanssa harrastettavaksi. 

8v+ alkeet: Tarkoitettu kaikille 8-17-vuotiaille. Ryhmässä harjoitellaan eri voimistelulajeja ja voimistelun perusliikkeitä, kuten päälläseisontaa ja kärrynpyörää. Tunneilla päästään kokeilemaan voimistelua yksin, pareittain ja ryhmänä. Ryhmän tarkoituksena on tutustua monipuolisesti voimistelun mahdollisuuksiin ja se sopii kaikille voimistelusta kiinnostuneille. Aiempaa kokemusta ei vaadita. Tunnilla harjoitetaan myös voimaa ja liikkuvuutta.

8v+ alkeisjatko RYHMÄ TÄYNNÄ: Tälle tunnille voit ilmoittautua jos kärrynpyörä, kuperkeikat ja käsilläseisonta eivät ole enää täysin vieraita. Tunneilla päästään kokeilemaan voimistelua yksin, pareittain ja ryhmänä. Tunti sopii erinomaisesti myös toisen lajin ohessa harrastettavaksi ja tavoitteena onkin monipuolinen kehonhallinta. Tunnilla harjoitetaan myös voimaa ja liikkuvuutta. Tunti on tarkoitettu kaikille 8-17-vuotiaille. 

HUOM! Tunnit mukautuvat harrastajiensa näköiseksi, joten toiveet ja kysymykset ovat tervetulleita koskien sisältöä ja tuntien tasoa/ikäryhmiä. 

 

Ryhmissä on mahdollista käydä tutustumassa yhden kerran, mutta ilmoittauduthan silti lomakkeella tai kerro halukkuutesi kokeiluun laittamalla viestiä Hennalle: 044 985 1139. Jos perut osallistumisesi ensimmäisen kerran jälkeen, emme peri tästä maksua. 

 

Syys- ja kevätkausi:

 

 • Syyslukukausi: 4.9.-18.12.

  • Avoimet ovet SIIRRETTY MYÖHEMMÄLLE AJANKOHDALLE!

  • Syyslomalla ei ohjauksia: vk 42 eli 16.10.

 • Kevätlukukausi: 8.1.-21.5. Keväällä ei harjoituksia:

  • Hiihtoloma vk 9 eli 5.3.

  • Pääsiäsiäisloma 2.4.

  • Vappuaatto 30.4.

 

Opettaja: Salla Karttunen 

Sallan esittely:

Moikka! Olen Salla Karttunen 20-vuotias akrobatiavoimistelun valmentaja sekä liikuntaneuvoja opiskelija. Oma lajitausta löytyy telinevoimistelun puolelta sekä lajia olen myös valmentanut 3 vuotta. Nyt pyörähtää 4 vuosi valmennuksen parissa, akrobatiavoimistelua on tullut valmennettua 2 vuotta. Valmennan akrobatiavoimistelua myös Palokan Ilossa kilparyhmissä sekä harrasteryhmissä. Olen käynyt erilaisia voimisteluliiton koulutuksia mm. akrobatiavoimistelun lajitaidon, fyysisen valmennuksen peruskoulutuksen, valmennuksen suunnittelun  ja seurannan koulutuksen sekä akrobatiavoimistelun tuomarikoulutuksen taso 1.

Valmennuksessa minulle tärkeitä asioita  ovat että tunneilla näkyy liikunnan riemu, lapsi saa tuntea onnistumisia, sekä oppia uutta. Erityisen tärkeää minulle on myös että jokainen lapsi saa tuntea kuuluvansa ryhmään ja saavansa tarpeeksi haastetta oman tasonsa mukaan, jokainen lapsi on oma yksilönsä. Valmentajana olen positiivinen ja kannustava.

Ilmoittautuminen voimisteluun

Ilmoita lapsesi/nuoresi mukaan voimistelun ryhmiin! Automaattisen kuittauksen ilmoittautumisesta saat sähköpostiisi.
 

*
*
*
*
*
*
*
*

** www-sivuilla, sosiaalisen median palveluissa, lehdissä ja uutisissa

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.