Voimistelu

Äänekosken Urheilijat voimistelu

 

Kiitos kaikille voimistelijoille kuluneesta kaudesta! Syksyn ryhmistä tiedotetaan loppukesästä, jonka yhteydessä avataan myös ilmoittautuminen syksyn ryhmiin. 

 

Keräämme palautetta tunneista tällä sivulla olevan lomakkeen kautta. Toivomme, että mahdollisimman moni antaisi tunneista palautetta.

 

Mukavaa ja aurinkoista kesää!

 

Lisätietoja Henna Salonvaaralta: henna.salonvaara.au@gmail.com/ 044 985 1139

 

 

 

Palaute voimistelutunneista

Tuntikuvaukset:

 

4-7v Lasten voimistelukerho:

Voimistelu tarjoaa hyvän pohjan lasten terveydelle ja oppimiselle. Lapsilla monet taidoista kehittyvät usein huomaamatta arkielämässä ja leikkiessä. Liikkuessa lapsi harjoittelee ja kehittää motorisia taitojaan, jolloin myös hänen terveytensä, hyvinvointinsa ja toimintakykynsä kehittyvät. Voimistelussa opetetaan monipuolisesti tarvittavia havaintomotorisia ja motorisia perustaitoja.Tunnit koostuvat leikeistä ja voimisteluharjoitteista, joita tehdään yksin, pareittain ja ryhmässä. Tunneilla harjoitellaan voimistelun perusliikkeitä, kuten kuperkeikkaa eteen- ja taaksepäin. Tunnille ovat tervetulleita kaikki voimistelusta kiinnostuneet ja tunti sopii myös hyvin toisen lajin kanssa harrastettavaksi. 

8v+ alkeet:

Tarkoitettu kaikille 8-17-vuotiaille. Ryhmässä harjoitellaan eri voimistelulajeja ja voimistelun perusliikkeitä, kuten päälläseisontaa ja kärrynpyörää. Tunneilla päästään kokeilemaan voimistelua yksin, pareittain ja ryhmänä. Ryhmän tarkoituksena on tutustua monipuolisesti voimistelun mahdollisuuksiin ja se sopii kaikille voimistelusta kiinnostuneille. Aiempaa kokemusta ei vaadita. Tunnilla harjoitetaan myös voimaa ja liikkuvuutta.

8v+ alkeisjatko: 

Tälle tunnille voit ilmoittautua jos kärrynpyörä, kuperkeikat ja käsilläseisonta eivät ole enää täysin vieraita. Tunneilla päästään kokeilemaan voimistelua yksin, pareittain ja ryhmänä. Tunti sopii erinomaisesti myös toisen lajin ohessa harrastettavaksi ja tavoitteena onkin monipuolinen kehonhallinta. Tunnilla harjoitetaan myös voimaa ja liikkuvuutta. Tunti on tarkoitettu kaikille 8-17-vuotiaille. 

HUOM! Tunnit mukautuvat harrastajiensa näköiseksi, joten toiveet ja kysymykset ovat tervetulleita koskien sisältöä ja tuntien tasoa/ikäryhmiä.

Pidätämme oikeuden tunti- ja opettajamuutoksiin.