Voimistelu

Äänekosken Urheilijat voimistelu

 

Ryhmät kokoontuvat seuraavasti Koulunmäen UUDESSA SALISSA (tuntikuvaukset ja aikataulut alla):

 

4-7v Lasten voimistelukerho: Pe klo 16:00-17:00 RYHMÄ TÄYNNÄ

8v+ voimistelun alkeet: Pe klo 17:00-18:00 RYHMÄ TÄYNNÄ

8v+ voimistelu alkeisjatko: Pe klo 18:00-19:00 RYHMÄ TÄYNNÄ

 

Voimistelutuntien hinta: 80/60€ lukukausi, edullisempi hinta ÄU:n muissa ryhmissä käyville sisältäen ohjauksen, ryhmävakuutuksen sekä seuran jäsenyyden. Lukukausimaksu 80/60€ maksetaan syksyllä ja keväällä tai yhdessä erässä syksyllä 160€/120€. Sisaralennus -10€/vuosi. Muistathan mahdollisuuden hakea Liiku seurassa -tukea!

Lisätietoja Henna Salonvaaralta: henna.salonvaara.au@gmail.com/ 044 985 1139

 

Syys- ja kevätkausi:

 

Kevään harjoitukset jatkuvat loppiaisen jälkeen 8.1.2021 

 • Syyslukukausi: 4.9.-18.12.

  • Syyslomalla ei ohjauksia: vk 42 eli 16.10.

 • Kevätlukukausi: 8.1.-21.5.

  • Keväällä ei harjoituksia:

   • Hiihtolomalla vk 9 eli 5.3.

   • Pääsiäsiäislomalla 2.4.

   • Vappuaattona 30.4.

Viikoilla 3 ja 4 (22.1. ja 29.1.) voimisteluryhmiä tulee ohjaamaan Jutta Nyman JSA:lta. Tunneilla päästään tutustumaan temppuihin cheerleadingin näkökulmasta. Tunneilla harjoitellaan akrobatiaa, temppuja ja erilaisia nostoja, joten vauhtia ei tule puuttumaan!

 

Tuntikuvaukset:

 

4-7v Lasten voimistelukerho:

Voimistelu tarjoaa hyvän pohjan lasten terveydelle ja oppimiselle. Lapsilla monet taidoista kehittyvät usein huomaamatta arkielämässä ja leikkiessä. Liikkuessa lapsi harjoittelee ja kehittää motorisia taitojaan, jolloin myös hänen terveytensä, hyvinvointinsa ja toimintakykynsä kehittyvät. Voimistelussa opetetaan monipuolisesti tarvittavia havaintomotorisia ja motorisia perustaitoja.Tunnit koostuvat leikeistä ja voimisteluharjoitteista, joita tehdään yksin, pareittain ja ryhmässä. Tunneilla harjoitellaan voimistelun perusliikkeitä, kuten kuperkeikkaa eteen- ja taaksepäin. Tunnille ovat tervetulleita kaikki voimistelusta kiinnostuneet ja tunti sopii myös hyvin toisen lajin kanssa harrastettavaksi. 

8v+ alkeet:

Tarkoitettu kaikille 8-17-vuotiaille. Ryhmässä harjoitellaan eri voimistelulajeja ja voimistelun perusliikkeitä, kuten päälläseisontaa ja kärrynpyörää. Tunneilla päästään kokeilemaan voimistelua yksin, pareittain ja ryhmänä. Ryhmän tarkoituksena on tutustua monipuolisesti voimistelun mahdollisuuksiin ja se sopii kaikille voimistelusta kiinnostuneille. Aiempaa kokemusta ei vaadita. Tunnilla harjoitetaan myös voimaa ja liikkuvuutta.

8v+ alkeisjatko: 

Tälle tunnille voit ilmoittautua jos kärrynpyörä, kuperkeikat ja käsilläseisonta eivät ole enää täysin vieraita. Tunneilla päästään kokeilemaan voimistelua yksin, pareittain ja ryhmänä. Tunti sopii erinomaisesti myös toisen lajin ohessa harrastettavaksi ja tavoitteena onkin monipuolinen kehonhallinta. Tunnilla harjoitetaan myös voimaa ja liikkuvuutta. Tunti on tarkoitettu kaikille 8-17-vuotiaille. 

HUOM! Tunnit mukautuvat harrastajiensa näköiseksi, joten toiveet ja kysymykset ovat tervetulleita koskien sisältöä ja tuntien tasoa/ikäryhmiä.

Pidätämme oikeuden tunti- ja opettajamuutoksiin.

 

Ryhmissä on mahdollista käydä tutustumassa yhden kerran, mutta ilmoittauduthan silti lomakkeella tai kerro halukkuutesi kokeiluun laittamalla viestiä Hennalle: 044 985 1139. Jos perut osallistumisesi ensimmäisen kerran jälkeen, emme peri tästä maksua. 

 

 

Ilmoittautuminen voimisteluun

Ilmoita lapsesi/nuoresi mukaan voimistelun ryhmiin! Automaattisen kuittauksen ilmoittautumisesta saat sähköpostiisi.
 

*
*
*
*
*
*
*
*

** www-sivuilla, sosiaalisen median palveluissa, lehdissä ja uutisissa

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.