Ilmoittaudu

Ilmoittautuminen 2022-2023


Syksyn ryhmiin ilmoittautuminen aukeaa 18.8. klo 12:00 Suomisport palvelussa.


Ryhmän linkkiä klikkaamalla pääset Suomisportin ilmoittautumissivulle. Ilmoittautumisen yhteydessä tulee luoda tunnukset, jos sinulla ei niitä vielä Suomisportiin ole.


AIKUISYLEISURHEILU⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

 

Ryhmien kausimaksu maksetaan ilmoittautuessa. Voit myös valita maksutavaksi laskun, jolloin maksuun lisätään 5€ laskutuslisä. Nyt voit hakea myös harrastetukea lapsen/ nuoren harrastamiseen. Voit tutustua harrastetukeen ja hakea sitä TÄÄLTÄ.SUOMISPORT


Tutustu alla olevista ohjeista tunnusten luomiseen, jos et ole vielä aiemmin niitä tehnyt. Jos olet jo aiemmin ilmoittautunut toimintaamme, tai sinulla on vuoden 2022 lisenssi, sinulla on jo tunnukset valmiina :)


Lisätietoa ja apua tunnusten luomiseen: henna.salonvaara.au@gmail.com


Tekstimuotoinen opastus: 


Suomisport-palveluun kirjaudutaan tilaamalla kertakirjautumislinkki joko sähköpostiisi tai kertakirjautumiskoodi matkapuhelimeesi.

1) Paina Suomisport sivun oikeasta yläkulmasta KIRJAUTUMINEN kohdasta

2) Anna sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi ja paina LÄHETÄ MINULLE KIRJAUTUMISKOODI

3) Luo tunnukset ensin itsellesi ja lisää tämän jälkeen lapsi "Lisää huollettava" kautta.

4) Nyt olet valmis ilmoittamaan lapsesi kesäurheilukouluun!


Lisätietoja kirjautumiskoodista ja mobiilisovelluksesta:

Saat vastausviestissä sähköpostiin kirjautumislinkin, tai jos olet tilannut koodin matkapuhelimeesi, saat 4-numeroisen kirjautumiskoodin tekstiviestillä. Kirjautumiskoodi on kertakäyttöinen ja voimassa 10 minuuttia (sähköpostin kirjautumislinkki 30 minuuttia). Saatuasi kirjautumislinkin, klikkaa sitä ja luo itsellesi oma Suomisport-sporttitili. Tilin luomiseen menee vain muutama minuutti.

Vanhemman/huoltajan roolissa on ensin kirjauduttava Suomisporttiin ja sen jälkeen lisättävä huollettava oman tilin alle.

Lataamalla Suomisport-mobiili puhelimeesi kertakirjautumista ei tarvita vaan palvelu kulkee aina taskussasi. Jos et halua ottaa sovellusta käyttöösi, tapahtuu kirjautuminen jatkossa myös samalla tavalla kertakäyttöisen kirjautumiskoodin tilaamalla.