Usein kysytyt kysymykset

Olemme koonneet tälle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia kesäurheilukouluihin liittyen.

Kuka voi osallistua kesäurheilukouluihin?

Kaikki kesän urheilukoulumme on suunnattu niin aloittaville harrastajille, kuin jatkavillekin.

Toisen lajin harjoituksemme menevät päällekäin kesäurheilukoulujen kanssa, onko mitään tehtävissä?

Suosittelemme tutustumaan kaikkiin ryhmiimme. Tarjoamme harjoituspäiviä tiistaina, keskiviikkona ja torstaina. Voit käydä yleisurheiluharjoituksissa 1-3 kertaa viikossa joustavasti muiden aikataulujen puitteissa. Huomioithan, että harjoitukset saattavat mennä myös vain osittain päällekäin! Yleisurheilutunnille on mahdollista tulla valmiiksi lämpimänä 15min "myöhässä". 

Miksi keskiviikon harjoitukset on ilmoitettu erikseen, kenelle ne on suunnattu?

Keskiviikko on lisätty harjoituspäiväksi meille tulleiden toiveiden perusteella. Keskiviikon ikäryhmärajaus on hieman laajempi, jonka vuoksi olemme ilmoittaneet nämä harjoitukset erikseen. Harjoitukset sopivat kaikille aloittelijoista jo aiemmin harrastaneisiin. 

Onko kesäurheilukouluihin mahdollista hakea harrastetukea?

Kyllä on! Tutustu harrastetuen hakemiseen täältä. Tukea voi hakea ennakkoon tai takautuvasti.

Haluaisimme osallistua, mutta minulle on jäänyt vielä kysymyksiä ja en tiedä mikä ryhmä olisi meille paras. Mitä voin tehdä?

Vastamme mielellämme kysymyksiin! Voit soittaa toiminnanjohtajalle 0449851139 tai laittaa sähköpostia henna.salonvaara.au@gmail.com . Olemme myös 20.5. Biotalous- ja juustopäivillä. Järjestämme kesän avajaiskisat seurakisojen merkeissä 5.6., jolloin paikalla on myös urheilijavieraita. Ehdit tässäkin tapahtumassa nykäisemään meitä hihasta :) 

En ole saanut infokirjettä, mistä löydän sen?

Kesäurheilukoulujen ja perheliikunnan infokirje löytyy heti kysymysosion alta. Infokirje on lähetetty sähköpostitse 25.5. 

Viheralueiden urheilukoulujen infokirje lähetetään ilmoittautuneille viikolla 23.


Tervetuloa kesäurheilukouluihin!