Usein kysytyt kysymykset

Kokoamme tälle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia kesäurheilukouluihin liittyen.

Kuka voi osallistua kesäurheilukouluihin?

Kaikki kesän urheilukoulumme on suunnattu niin aloittaville harrastajille, kuin jatkavillekin. Katso ryhmäkohtainen suosituksemme jatkaville ryhmäläisillemme ryhmän sivulta tai Suomisportin viesteistä/kysy ohjaajaltasi.

Mikä on kausialennus ja miten saan sen?

Kausialennus on suunnattu syys-talvikaudella yleisurheilun ja liikuntaleikkikoulun ryhmiin ilmoittautuneille. Kausialennukseen oikeuttava alennuskoodi lähetetään ennen ilmoittautumisajan alkamista Suomisportissa viestillä. 

Miten sisaralennus toimii?

Sisaralennuksen saa toisesta lapsesta alkaen. Esim: ensimmäisestä lapsesta maksetaan kokonainen kausimaksu (50-60€) ja toisesta lapsesta eteenpäin maksetaan alennettu hinta. Ei koske maksuttomia ryhmiä.

Toisen lajin harjoituksemme menevät päällekäin kesäurheilukoulujen kanssa, onko mitään tehtävissä?

Pyrimme ottamaan huomioon muiden suosittujen kesälajien aikataulut ryhmien aikatauluja suunniteltaessa. Aina tämä ei kuitenkaan ole valitettavasti jokaisen ikäryhmän osalta mahdollista. Suosittelemme kuitenkin tutustumaan kaikkiin ryhmiimme. Tarjoamme harjoituspäiviä maanantaina, keskiviikkona ja torstaina. Voit käydä yleisurheiluharjoituksissa 1-3 kertaa viikossa joustavasti muiden aikataulujen puitteissa. Huomioithan, että harjoitukset saattavat mennä myös vain osittain päällekäin!

Onko kesäurheilukouluihin mahdollista hakea harrastetukea?

Kyllä on! Tutustu harrastetuen hakemiseen täältä. Tukea voi hakea ennakkoon tai takautuvasti.

Haluaisimme osallistua, mutta minulle on jäänyt vielä kysymyksiä ja en tiedä mikä ryhmä olisi meille paras. Mitä voin tehdä?

Vastamme mielellämme kysymyksiin! Voit soittaa toiminnanjohtajalle 0449851139 tai laittaa sähköpostia henna.salonvaara.au@gmail.com

En ole saanut infokirjettä, mistä löydän sen?

Kesäurheilukoulujen ja perheliikunnan infokirje lähetetään noin viikkoa ennen ryhmien alkua sähköpostitse ilmoittautuneille. Infokirje tulee löytymään myös heti kysymysosion alta ja Kesäurheilukoulujen sivulta

 

Tervetuloa kesäurheilukouluihin!