ÄU:n Veteraanit

Hyvä nuorisourheilun ystävä!
 

Äänekosken Urheilijat/veteraanit on vuodesta 1982 alkaen tukenut seuramme nuoria urheilijoita stipendeillä ja lahjakorteilla. Joka vuosi jaetaan n. 2000 euroa nuorille tukena harjoitteluun ja välinehankintoihin. Jäseniä on nyt vajaa 100 ympäri Suomea. Yhteistä heille on se, että he ovat joskus urheilleet ÄU:n riveissä tai olleet mukana seuratoimijoina. Lisää Veteraanien toiminnasta voit lukea toimintakertomuksesta.
 

Kutsumme nyt lisää jäseniä joukkoomme. 

Tule mukaan maksamalla jäsenmaksu 20€ tilille ÄU:n veteraanit:
tilinumero FI14 5543 0140 0204 16 / viitenumero 20416

Kaikki kertyneet jäsenmaksut käytetään stipendien ja lahjakorttien maksamiseen. 

Ilmoita yhteystietosi:

Markku Louekari       Puheenjohtaja            
040-5290598            markku.louekari@luukku.com

Jarmo Tuimala           Sihteeri                      
0400-159333             jarmo.tuimala@gmail.com

 

 

Martti Mäkinen, ÄU:n perustajajäsen. Kuva Milka Krogerus / ÄKS

 

 

 

ÄU-veteraanitoiminnan tarkoitus:
 

"ÄU:n riveissä urheilua harrastaneiden ja toimitsijoina toimineiden tapaaminen yhteisissä tilaisuuksissa. ÄU:n nuorten urheilijoitten valmennustoiminnan tukeminen ja henkilökohtaisten merkittävien saavutusten muistaminen lähinnä kannustusstipendein. Veteraanien vuosittaiset jäsenmaksut käytetään lyhentymättömänä edellä mainittuihin tarkoituksiin."

Veteraanien toimesta on tuettu oman seuran nuoria jo vuodesta 1982 lähtien. Toiminnan tukijoita on yli 100 henkilöä, joista viitisenkymmentä asuu Äänekosken ulkopuolella. Vuosikokous teki yksimielisen päätöksen 20.2.2014, että myös naiset hyväksytään yhdistyksen jäseniksi. Tervetuloa mukaan. Jäsenmaksun suuruus 20 e. Jäsenmaksujen lisäksi nuorten palkitsemisiin ja leirityksiin on hankittu varoja arpajaisilla, joulukuusten myynnillä ja muilla tempauksilla.

JÄSENMAKSUN VOI SUORITTAA TILILLE FI14 5543 0140 0204 16

Veteraanitapaamisia on järjestetty pari kolme kertaa vuodessa. Perinteenä on ollut omakustanteisten matkojen järjestäminen Kalevan kisoihin ja Suomi - Ruotsi maaotteluihin. KEITELEJAZZIEN aikaanhan kaikki vanhat äänekoskelaiset ovat koolla, myös veteraanit.