Tietoa meistä

ÄU-veteraanitoiminnan tarkoitus:
 

"ÄU:n riveissä urheilua harrastaneiden ja toimitsijoina toimineiden tapaaminen yhteisissä tilaisuuksissa. ÄU:n nuorten urheilijoitten valmennustoiminnan tukeminen ja henkilökohtaisten merkittävien saavutusten muistaminen lähinnä kannustusstipendein. Veteraanien vuosittaiset jäsenmaksut käytetään lyhentymättömänä edellä mainittuihin tarkoituksiin."

Veteraanien toimesta on tuettu oman seuran nuoria jo vuodesta 1982 lähtien. Toiminnan tukijoita on yli 100 henkilöä, joista viitisenkymmentä asuu Äänekosken ulkopuolella. Vuosikokous teki yksimielisen päätöksen 20.2.2014, että myös naiset hyväksytään yhdistyksen jäseniksi. Tervetuloa mukaan. Jäsenmaksun suuruus 20 e. Jäsenmaksujen lisäksi nuorten palkitsemisiin ja leirityksiin on hankittu varoja arpajaisilla, joulukuusten myynnillä ja muilla tempauksilla.

JÄSENMAKSUN VOI SUORITTAA TILILLE FI14 5543 0140 0204 16

Veteraanitapaamisia on järjestetty pari kolme kertaa vuodessa. Perinteenä on ollut omakustanteisten matkojen järjestäminen Kalevan kisoihin ja Suomi - Ruotsi maaotteluihin. KEITELEJAZZIEN aikaanhan kaikki vanhat äänekoskelaiset ovat koolla, myös veteraanit.