Urheilukoulu 6-8-vuotiaat

INFO 
 

Urheilukoulussa lapsi oppii kehon hallintaa, perusliikkeitä, yhdessäoloa sekä kokee oivaltamisen iloa ja onnistumisen elämyksiä. Ryhmän tuntien pohjana toimivat Olympiakomitean tuottaman Liikuntaleikkikoulun materiaalit ja urheilukoulussa harjoitellaan perusliikuntataitoja ennen varsinaisten lajitaitojen opettelua. Olympiakomitean alaisuudessa toimiva Liikuntaleikkikoulu on monipuolinen, tavoitteellinen ja hauska liikuntaohjelma. Sen vahvuutena on lasten liikunnallisen kehityksen pohjalta rakennetut tuntimallit. Lisäksi tunneilla tutustutaan jo hieman yleisurheilun eri lajeihin leikkien ja kokeillen. 

Urheilukoulussa lapsi oppii kehon hallintaa, perusliikkeitä, yhdessäoloa sekä kokee oivaltamisen iloa ja onnistumisen elämyksiä. Tunti sopiikin hyvin myös toisen lajin kanssa harrastettavaksi.

Ryhmään ovat tervetulleita kaikki aiemmasta harrastustaustasta riippumatta. Suosittelemme tätä ryhmää kesäurheilukoululaisille ja kauden 2021-2022 Liikuntaleikkikoululaisille, jotka ovat 6-8-vuotiaita. 


AIKATAULU

  • Keskiviikkoisin klo 18:00-19:00 Liikuntatalon alakerrassa. Kevään ensimmäinen kerta on 11.1.2023. 
  • Liikuntaleikkikoulun hinta on 105€/vuosi (syksy+kevät, pelkästään kevät = 52,5€). Hinta sisältää ohjauksen, vakuutuksen ja seuran jäsenyyden. Maksu tapahtuu ilmoittautumisen yhteydessä Suomisportissa. Voit myös valita maksutavaksi laskun (laskutuslisä 5€).
  • Sisaralennus -10€. Sisaralennuksen saat syöttämällä seuraavan koodin ilmoittautumisen yhteydessä: SISARALENNUS22
  • Ryhmän ohjaajina toimivat Eemeli Nieminen ja Veera Manninen


Lisäinfoa:

Yleisurheilukoulu sisaralennus on -10€. Yhdestä lapsesta maksetaan yleisurheilukoulun maksu 105€ ja muista ryhmään osallistuvista sisaruksista 95€. Sisaralennus koskee myös niitä perheitä, joissa lapsi/nuori osallistuu johonkin toiseen ÄU:n ryhmään (valmennusryhmä, urheilukoulu, liikuntaleikkikoulu, cheerleading).

Urheilukoulun maksu maksetaan ilmoittautuessa. Voit myös valita maksutavaksi laskun, jolloin maksuun lisätään 5€ laskutuslisä. Urheilukoulun maksu on mahdollista maksaa kahdessa erässä. Huomioithan, että ilmoittautuminen tapahtuu kuitenkin koko lukuvuodelle (syksy ja kevät). Jos valitset maksun kahdessa erässä, maksetaan kevään osuus joulu-tammikuussa.

Nyt voit hakea myös harrastetukea lapsen/ nuoren harrastamiseen. Voit tutustua harrastetukeen ja hakea sitä TÄÄLTÄ.


Tervetuloa mukaan liikkumaan!