ILMOITTAUTUMINEN KESÄKAUDELLE 2023-2024

Kesän ilmoittautuminen on auki! Suomisportin ilmoittautumiseen pääse alla olevista painikkeista. Suomisportin ohjeet löytyvät sivuvalikosta.


INFO URHEILUKOULUT


Kesän aikatauluihin siirrytään 3.6.2024 alkaen. Lue lisää Kesäurheilukouluista TÄÄLTÄ.


Ryhmien aikataulu ja harjoituspaikat tulevat löytymään myös Suomisportin KALENTERI välilehden alta. 

HUOM: Lataathan itsellesi Suomisport sovelluksen puhelimeesi. Käytämme Suomisportia ensisijaisena viestintäkanavana! Tätä kautta ilmoitamme myös mahdolliset muutokset tai peruuntumiset. 

Ilmoittautuminen on sitova ja mahdollisesta lopettamisesta tulee aina ilmoittaa sähköpostitse (henna.salonvaara.au@gmail.com). 

Ryhmissä on mahdollista käydä kokeilemassa kaksi kertaa veloituksetta. Jos maksu on tehty jo ilmoittautumisen yhteydessä, palautamme maksun, jos lopetusilmoitus tulee kahden viikon sisällä aloituksesta. Kesäurheilukouluissa kokeiluviikkoja ovat kaksi ensimmäistä viikkoa, minkä jälkeen kaikki ilmoittautumiset ovat sitovia.

Uudet harrastajat maksavat kausimaksun ilmoittautumisen yhteydessä (kesäurheilukouluista lähetetään kaikille kausimaksu Suomisportin "maksut" osioon). Ympärivuotisille ryhmille (valmennusryhmät, yleisurheilukoulu 9-12v kausimaksut lähetetään Suomisportissa automaattisesti laskuina). Jos haluat maksaa urheilukoulumaksun useammassa erässä, otathan yhteyttä toiminnanjohtajaan.

Nyt voit hakea myös harrastetukea lapsen/ nuoren harrastamiseen. Voit tutustua harrastetukeen ja hakea sitä TÄÄLTÄ.