ILMOITTAUTUMINEN KAUDELLE 2023-2024

Ilmoittautuminen syksyn ja kevään 2023-2024 ryhmiin aukeaa maanantaina 7.8.2023. Ilmoittautuminen tapahtuu Suomisportin kautta.


INFO URHEILUKOULUT


Syksyn aikatauluihin siirrytään 6-8-vuotiaiden ja 9-12-vuotiaiden urheilukoulujen osalta 14.8. alkaen. 


9-12-vuotiaiden ryhmä ei pidä taukoa kesäurheilukoulujen jälkeen, joten kesän harjoituksia jatketaan vielä 9.8. saakka.

Ryhmien aikataulu ja harjoituspaikat tulevat löytymään myös Suomisportin KALENTERI välilehden alta. 

HUOM: Lataathan itsellesi Suomisport sovelluksen puhelimeesi. Käytämme Suomisportia ensisijaisena viestintäkanavana! Tätä kautta ilmoitamme myös mahdolliset muutokset tai peruuntumiset. 

Jos olet kiinnostunut käymään kokeilemassa urheilukouluissa ennen ilmoittautumista. Voit olla yhteydessä toiminnanjohtajaan: henna.salonvaara.au@gmail.com . Ryhmissä on mahdollista käydä kokeilemassa kaksi kertaa veloituksetta. Ilmoittautuminen on sitova ja mahdollisesta lopettamisesta tulee aina ilmoittaa sähköpostitse (henna.salonvaara.au@gmail.com) 

Urheilukoulut maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Jos haluat maksaa urheilukoulumaksun useammassa erässä, otathan yhteyttä. Nyt voit hakea myös harrastetukea lapsen/ nuoren harrastamiseen. Voit tutustua harrastetukeen ja hakea sitä TÄÄLTÄ.


SUOMISPORT

Tutustu alla olevista ohjeista tunnusten luomiseen, jos et ole vielä aiemmin niitä tehnyt. Jos olet jo aiemmin ilmoittautunut toimintaamme Suomisportin kautta, tai sinulla on vuoden 2022 lisenssi, sinulla on jo tunnukset valmiina :)

Lisätietoa ja apua tunnusten luomiseen: henna.salonvaara.au@gmail.com


Tekstimuotoinen opastus: 

Suomisport-palveluun kirjaudutaan tilaamalla kertakirjautumislinkki joko sähköpostiisi tai kertakirjautumiskoodi matkapuhelimeesi.

1) Paina Suomisport sivun oikeasta yläkulmasta KIRJAUTUMINEN kohdasta

2) Anna sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi ja paina LÄHETÄ MINULLE KIRJAUTUMISKOODI

3) Luo tunnukset ensin itsellesi ja lisää tämän jälkeen lapsi "Lisää huollettava" kautta.

4) Nyt olet valmis ilmoittamaan lapsesi ryhmiin! Klikkaa yllä olevista linkeistä tai valmentajaltasi saatua ilmoittautumislinkkiä.


Lisätietoja kirjautumiskoodista ja mobiilisovelluksesta:

Saat vastausviestissä sähköpostiin kirjautumislinkin, tai jos olet tilannut koodin matkapuhelimeesi, saat 4-numeroisen kirjautumiskoodin tekstiviestillä. Kirjautumiskoodi on kertakäyttöinen ja voimassa 10 minuuttia (sähköpostin kirjautumislinkki 30 minuuttia). Saatuasi kirjautumislinkin, klikkaa sitä ja luo itsellesi oma Suomisport-sporttitili. Tilin luomiseen menee vain muutama minuutti.

Vanhemman/huoltajan roolissa on ensin kirjauduttava Suomisporttiin ja sen jälkeen lisättävä huollettava oman tilin alle.

Lataamalla Suomisport-mobiili puhelimeesi kertakirjautumista ei tarvita vaan palvelu kulkee aina taskussasi. Jos et halua ottaa sovellusta käyttöösi, tapahtuu kirjautuminen jatkossa myös samalla tavalla kertakäyttöisen kirjautumiskoodin tilaamalla.