ILMOITTAUTUMINEN KESÄURHEILUKOULUIHIN 2023

Ryhmän linkkiä klikkaamalla pääset Suomisportin ilmoittautumissivulle. Ilmoittautumisen yhteydessä tulee luoda tunnukset, jos sinulla ei niitä vielä Suomisportiin ole. Luethan myös huolella tämän sivun infon ja ohjeet Suomisportin käyttöön ennen ilmoittautumistasi.


Kesäurheilukoulun keskiviikon harjoituksiin ilmoittautuminen (katso lisätietoa täältä)

Viheralueiden kiertäviin urheilukouluihin ilmoittautuminen

INFO KESÄURHEILUKOULUT

Kesäajan harjoitukset alkavat viikolla 23. Kesän harjoitusten avajaiset pidetään 5.6. kaikille yhteisten Seurakisojen muodossa klo 17:30 alkaen. Ryhmien aikataulu ja harjoituspaikat tulevat löytymään myös Suomisportin KALENTERI välilehden alta. 

HUOM: Lataathan itsellesi Suomisport sovelluksen puhelimeesi. Käytämme Suomisportia ensisijaisena viestintäkanavana! Tätä kautta ilmoitamme myös mahdolliset muutokset tai peruuntumiset. 

Ensimmäisen viikon ajan on mahdollista kokeilla kesäurheilukouluja veloituksetta. Jos tämän jälkeen ei jatka urheilukouluissa, tulee asiasta ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen: henna.salonvaara.au@gmail.com 

Kesäurheilukoulujen maksut tulevat maksettavaksi Suomisportiin viikolla 24. Ilmoitamme vielä sähköpostitse, kun kesäurheilukoulujen maksut ovat maksettavissa. Nyt voit hakea myös harrastetukea lapsen/ nuoren harrastamiseen. Voit tutustua harrastetukeen ja hakea sitä TÄÄLTÄ.


POIKKEUSAIKATAULUT:
- Torstaina 22.6. ei järjestetä harjoituksia (juhannus)

- Keskiviikko 2.8. ei harjoituksia - Äänekoski Games, tervetuloa katsomoon!


SUOMISPORT

Tutustu alla olevista ohjeista tunnusten luomiseen, jos et ole vielä aiemmin niitä tehnyt. Jos olet jo aiemmin ilmoittautunut toimintaamme Suomisportin kautta, tai sinulla on vuoden 2022 lisenssi, sinulla on jo tunnukset valmiina :)

Lisätietoa ja apua tunnusten luomiseen: henna.salonvaara.au@gmail.com


Tekstimuotoinen opastus: 

Suomisport-palveluun kirjaudutaan tilaamalla kertakirjautumislinkki joko sähköpostiisi tai kertakirjautumiskoodi matkapuhelimeesi.

1) Paina Suomisport sivun oikeasta yläkulmasta KIRJAUTUMINEN kohdasta

2) Anna sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi ja paina LÄHETÄ MINULLE KIRJAUTUMISKOODI

3) Luo tunnukset ensin itsellesi ja lisää tämän jälkeen lapsi "Lisää huollettava" kautta.

4) Nyt olet valmis ilmoittamaan lapsesi ryhmiin! Klikkaa yllä olevista linkeistä tai valmentajaltasi saatua ilmoittautumislinkkiä.


Lisätietoja kirjautumiskoodista ja mobiilisovelluksesta:

Saat vastausviestissä sähköpostiin kirjautumislinkin, tai jos olet tilannut koodin matkapuhelimeesi, saat 4-numeroisen kirjautumiskoodin tekstiviestillä. Kirjautumiskoodi on kertakäyttöinen ja voimassa 10 minuuttia (sähköpostin kirjautumislinkki 30 minuuttia). Saatuasi kirjautumislinkin, klikkaa sitä ja luo itsellesi oma Suomisport-sporttitili. Tilin luomiseen menee vain muutama minuutti.

Vanhemman/huoltajan roolissa on ensin kirjauduttava Suomisporttiin ja sen jälkeen lisättävä huollettava oman tilin alle.

Lataamalla Suomisport-mobiili puhelimeesi kertakirjautumista ei tarvita vaan palvelu kulkee aina taskussasi. Jos et halua ottaa sovellusta käyttöösi, tapahtuu kirjautuminen jatkossa myös samalla tavalla kertakäyttöisen kirjautumiskoodin tilaamalla.