Yleisurheilukoulu 9-12-vuotiaat

ÄU:n YLEISURHEILUKOULU 2022-2023


Kevään ensimmäinen kerta on 11.1.2023

Ilmoittautuminen tapahtuu Suomisportin kautta.


AIKA: KESKIVIIKKO klo 17:00-18:30

PAIKKA: Liikuntatalon alakerta


Lukuvuosi: kevään ensimmäinen kerta on 11.1.2023


SISÄLTÖ

Yleisurheilukoulussa opetellaan yleisurheilulajien perusteita, kuten juoksemista, hyppäämistä ja heittämistä. Yleisurheilulajien lisäksi harjoitellaan perustaitoja leikkejä unohtamatta!

Ryhmä sopii niin enemmän harrastaneille, kuin uusille lajiin tutustujille. Yleisurheiluun voi ryhmässä tutustua leikkimielisten harjoitteiden kautta ja lisäksi harjoitukset sisältävät jo hieman yleisurheilun tekniikka- ja lajiharjoittelua.

INFO

  • Ryhmä on tarkoitettu kaikille 9-12-vuotiaille
  • Ryhmän valmentajana toimii Maiju Manninen
  • Urheilukoulun kausimaksu on 105€/vuosi (syksy+kevät), sisaralennus -10€. Hinta sisältää ohjauksen/valmennuksen, lisenssin sekä vakuutuksen ja seuran jäsenyyden. Ilmoittautuminen ja maksu tapahtuu Suomisportissa. Pelkästään kevät = 52,5€.
  • Sisaralennuksen saat syöttämällä seuraavan koodin ilmoittautumisen yhteydessä: SISARALENNUS22


  • ASIAAN KUULUVA LIIKUNTAVARUSTUS (joustavat vaatteet, sisäkengät) JA REIPASTA URHEILUMIELTÄ MUKAAN! 


Lisäinfoa:

Yleisurheilukoulu sisaralennus on -10€. Yhdestä lapsesta maksetaan yleisurheilukoulun maksu 105€ (vain kevät = 52,5€) ja muista ryhmään osallistuvista sisaruksista 95€. Sisaralennus koskee myös niitä perheitä, joissa lapsi/nuori osallistuu johonkin toiseen ÄU:n ryhmään (valmennusryhmä, urheilukoulu, liikuntaleikkikoulu, cheerleading).

Yleisurheilukoulun maksu maksetaan ilmoittautuessa. Voit myös valita maksutavaksi laskun, jolloin maksuun lisätään 5€ laskutuslisä. Urheilukoulun maksu on mahdollista maksaa kahdessa erässä. Huomioithan, että ilmoittautuminen tapahtuu kuitenkin koko lukuvuodelle (syksy ja kevät). Jos valitset maksun kahdessa erässä, maksetaan kevään osuus joulu-tammikuussa.

Nyt voit hakea myös harrastetukea lapsen/ nuoren harrastamiseen. Voit tutustua harrastetukeen ja hakea sitä TÄÄLTÄ.


Lisätietoja ryhmästä voi kysyä Henna Salonvaaralta:

0449851139

henna.salonvaara.au@gmail.com