Äänekosken Urheilijat muistuttavat koronaturvallisesta käyttäytymisestä

27.11.2020

Jyväskylän kaupungin poikkeusolojen johtoryhmä on tänään 27.11. todennut Jyväskylän siirtyneen koronan kiihtymisvaiheeseen. Jyväskylän tilanne huomioiden suosittelemmekin vahvasti noudattamaan koronaturvallisuusohjeita. Harrasteryhmien osalta tämä tarkoittaa erityisesti:

- Hyvän käsihygienian muistamista, pesethän kädet ennen ja jälkeen harjoitusten tai käytä käsidesiä, jos käsien pesu ei ole mahdollista

- Vältä ylimääräistä oleskelua harrastustiloissa, tule harjoituksiin juuri ennen niiden alkua ja mielellään liikuntavaatteet jo valmiiksi päällä. 

- Harjoituksiin ei tulla sairaana tai edes lieväoireisena!

- Suojaa suusi jos yskit tai aivastat

- Muista turvavälit

- Suosittelemme että huoltajat välttävät mahdollisuuksien mukaan harrastetiloissa liikkumista ja odottelua. Myös THL:n antama maskisuositus on voimassa koko maassa, joten suosittelemme maskin käyttöä kun saatat lasta harjoituksiin. 

 

THL:n Ajantasaiset koronariskin vähentämisen ohjeet liikuntaharrastusten osalta on luettavissa myös Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta. 

Seuraamme jatkuvasti tiedotusta mahdollisista uusista ohjeista ja rajoituksista.

 

Jos sinulle herää kysymyksiä liittyen koronaturvallisuusohjeisiin, voit olla yhteydessä Hennaan: henna.salonvaara.au@gmail.com/ 0449851139

 

Pysytään terveinä!