ILMOITTAUTUMINEN

Kausi 2023-2024


Kauden ryhmiin ilmoittautuminen Suomisportissa maanantaina 14.8. klo 12:00 alkaen. 


Ilmoittautuessa lapsi ilmoittautuu automaattisesti syksy- ja kevätkaudelle 2023-2024. Ilmoittautuminen on mahdollista perua ensimmäisen kokeilukerran jälkeen veloituksetta. Kevätkauden osallistumisen voi perua maksutta lähettämällä kirjallisen ilmoituksen sähköpostitse viimeistään 8.1.2024.

Kausimaksu syksyn osalta (90€) maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Otathan yhteyttä, jos haluat maksaa kausimaksun useammassa erässä. Kevään osalta kausimaksu lähetetään tammikuun alussa, ellei osallistumista peruta ennen 8.1.2024.


Nyt voit hakea myös harrastetukea lapsen/ nuoren harrastamiseen. Voit tutustua harrastetukeen ja hakea sitä TÄÄLTÄ.⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠


Linkit Suomisportiin ja ilmoittautumiseen:Ohjeet tunnusten luomiseen:

SUOMISPORT⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Tutustu alla olevista ohjeista tunnusten luomiseen, jos et ole vielä aiemmin niitä tehnyt. Jos olet jo aiemmin ilmoittautunut toimintaamme, sinulla on jo tunnukset valmiina :)


Lisätietoa ja apua tunnusten luomiseen: henna.salonvaara.au@gmail.com


Tekstimuotoinen opastus: 


Suomisport-palveluun kirjaudutaan tilaamalla kertakirjautumislinkki joko sähköpostiisi tai kertakirjautumiskoodi matkapuhelimeesi.

1) Paina Suomisport sivun oikeasta yläkulmasta KIRJAUTUMINEN kohdasta

2) Anna sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi ja paina LÄHETÄ MINULLE KIRJAUTUMISKOODI

3) Luo tunnukset ensin itsellesi ja lisää tämän jälkeen lapsi "Lisää huollettava" kautta.

4) Nyt olet valmis ilmoittamaan lapsesi kesäurheilukouluun!


Lisätietoja kirjautumiskoodista ja mobiilisovelluksesta:

Saat vastausviestissä sähköpostiin kirjautumislinkin, tai jos olet tilannut koodin matkapuhelimeesi, saat 4-numeroisen kirjautumiskoodin tekstiviestillä. Kirjautumiskoodi on kertakäyttöinen ja voimassa 10 minuuttia (sähköpostin kirjautumislinkki 30 minuuttia). Saatuasi kirjautumislinkin, klikkaa sitä ja luo itsellesi oma Suomisport-sporttitili. Tilin luomiseen menee vain muutama minuutti. Mobiilisovellus toimii viestintäkanavana ja myös laskuja ja maksettuja kausimaksuja on helppo seurata sovelluksesta.

Vanhemman/huoltajan roolissa on ensin kirjauduttava Suomisporttiin ja sen jälkeen lisättävä huollettava oman tilin alle.

Lataamalla Suomisport-mobiili puhelimeesi kertakirjautumista ei tarvita vaan palvelu kulkee aina taskussasi. Jos et halua ottaa sovellusta käyttöösi, tapahtuu kirjautuminen jatkossa myös samalla tavalla kertakäyttöisen kirjautumiskoodin tilaamalla.