Jäsenedut

Greenstar hotellit

GreenStar Hotellit tarjoavat ÄÄNEKOSKEN URHEILIJAT RY:N jäsenille edullisen majoituksen jo valmiiksi edullisista hinnoista työ- ja vapaa-ajan matkustukseen. Hotellit: Jyväskylä, Joensuu, Lahti, Vaasa ja Oulu.

Hotellit tarjoavat laadukasta, ympäristöystävällistä majoitusta 1–3 henkilön huoneissa yhdellä huonehinnalla. Hotellimme ovat hyvin varusteltuja ja energiatehokkaita. 

Hinnan saa varatessaan majoituksen osoitteessa: www.greenstar.fi käyttämällä varauskoodia GSLIITTO tai suoraan hotellien vastaanotoista. Alennus on 13 % edullisimmasta päivän huonehinnastamme.

Haluatko olla mukana tukemassa Äänekosken Urheilijoiden toimintaa?

Tämä onnistuu helposti, mikäli sinulta löytyy K-Plussakortti! Voit käydä ilmoittautumassa tukijaksi sivulla www.plussa.com/sponsorointi, kirjoita oma plussakorttisi numero, yhteystiedot sekä sponsorointitunnus SP0275 – tallenna ja se oli siinä! Yhteistyössä olevat kauppiaat tilittävät seuralle sovitun prosenttiosuuden sponsorointiyhteistyöhön linkitetyillä korteilla tehdyistä ostoksista. Sponsorointi ei vähennä millään tapaa henkilökohtaisia plussapisteitäsi.

Tällä hetkellä sponsorointiyhteistyössä ovat mukana Kesport Niskanen ja K-Rauta Äänekoski – nyt on monta hyvää syytä keskittää ostokset näihin kauppoihin!

Äänekosken Urheilijat ry kiittää tuestanne